Kik vagyunk

Az NNCon elsődleges tevékenységi köre vezetési tanácsadás a következő területeken:

  • Változásmenedzsment, szervezeti változások menedzselése
  • Vezetésfejlesztés és vezetői csapatok fejlesztése
  • Energiapiaci tanácsadás

Tanácsadási megoldásaink egyedisége abban rejlik, hogy azok ötvözik a menedzsment rendszerek mélyreható ismeretét a sikeres bevezetéshez és fenntartható működtetéshez elengedhetetlen emberi tényezőkkel. Tanácsadási alapfilozófiánk, hogy az üzleti siker eléréséhez a vállalati stratégia és az azt megvalósító emberek együttműködésének összhangját kell megteremteni.


Az NNCon tanácsadási üzletág vezetője Nagy Péter, minősített vezetési tanácsadó (CMC), okleveles közgazdász, pszichológus és képesített tréner. 22 éves menedzsment tanácsadási gyakorlattal rendelkezik, melyből 11 évet nemzetközi tanácsadó cégek (Andersen, KPMG, PwC) kötelékében szerzett meg. 2009-ben a PwC üzleti tanácsadási igazgatói pozícióját cserélte fel az NNCon tanácsadási üzletág vezetésével.


EnAcTeam

Az NNCon az EnActeam energiapiaci szakértői csoport tagja. Az EnAcTeam az energia- és közmű piacon együttműködő szakértői tanácsadó cégek ernyőszervezete. Együttműködésünket 2009-ben alakítottuk ki, és azóta nyújtjuk szolgáltatásainkat közösen a villamosenergia-, földgáz-, víz- és egyéb közmű szektorokban tevékenykedő ügyfeleinknek. Hiszünk abban, hogy együtt többek vagyunk, és magas szakmai színvonalat képviselve képesek vagyunk ügyfeleink számára értéket teremteni.


Értékeink

5 fő értékünk, amelyek iránt elkötelezettek vagyunk, a következők:

  • Szakmaiság - Tanácsadási munkánk során kiemelt fontosságúnak tartjuk a szakmai megalapozottságot, és tanácsadási tevékenységünket mind elméleti, mind gyakorlati tudástárra és szakértőkre építjük.
  • Praktikusság - Tanácsainkat és javaslatainkat oly módon fogalmazzuk meg, hogy azok alkalmazhatóak, és bevezethetőek legyenek, és közvetlenül hasznosulhassanak ügyfeleinknél.
  • Megvalósítás - Nem csak tanácsokat és javaslatokat adunk, hanem igény esetén örömmel részt veszünk azok megvalósításában is.
  • Emberközpontúság - Hiszünk abban, hogy mélyreható pozitív változások egy szervezeten belül csak úgy érhetők el, ha mind a vezetők, mind a dolgozók elkötelezettek a változás iránt. Tanácsadási munkáink során ennek kialakítására törekszünk, fókuszba helyezve a változások által érintett dolgozókat.
  • Fenntarthatóság - Olyan megoldások kialakítására törekszünk, amelyek hosszú távon erősítik ügyfeleinket, és fenntarthatóan járulnak hozzá az eredményességük javításához összhangban egyéb társadalmi célokkal.
Home I Kik vagyunk I Változásmenedzsment I Vezetésfejlesztés I Energiapiaci tanácsadás I Referenciáink I Kapcsolat